Koulumme

”Laanilan lukio on sopivan kokoinen koulu: täällä on helppo oppia tuntemaan toiset opiskelijat ja täällä saa yksilöllistä opetusta.” (Kaisa 18)

”Laanilassa on loistava yhteishenki, josta muut voivat vain haaveilla.” (Tuukka 18)

Laanilan lukiossa työskentelee noin 310 opiskelijaa ja 25 opettajaa. Koulumme motto on luja, lämmin ja luotettava. Sen mukaisesti vaalimme lukiossamme yhteisöllisyyden ja välittämisen ilmapiiriä. Opettajamme ovat ammattitaitoisia ja kannustavia ja heillä on käytössään uusinta teknologiaa. Koulussamme on hyvät opiskeluolosuhteet.

Vihreä lippu –kouluna meille tärkeitä asioita ovat kestävä kehitys ja kansainvälisyys. Vuosina 2011- 2013 olemme mukana Comenius-hankkeessa ”Eco-responsible? – Yes, we can!”, jossa nämä kaksi teemaa yhdistyvät. Hankkeiden lisäksi opiskelijamme tekevät vuosittain muita opintomatkoja eri puolille Eurooppaa.

Uusia opiskelijoitamme tuemme monin tavoin. Kaikille lukion aloittaville tarjoamme opiskelutekniikan kurssin, joka helpottaa siirtymää peruskoulusta lukioon. Olemme myös pienentäneet ryhmäkokoa monilla pakollisilla kursseilla. Opiskelijahuoltoa olemme kehittäneet määrätietoisesti. Opiskelijoidemme tukena arjessa ovat muun muassa tutor-opiskelijat.

Laanilan lukiossa on tarjolla kaikissa oppiaineissa koulukohtaisia kursseja. Meillä voi opiskella esim. liikunnan erikoiskursseja, biofysiikkaa, tähtitiedettä, ilmaisutaitoa, sosiaalipsykologiaa, viittomakieltä, yrittäjyyttä ja kotitaloutta. Monipuoliseen kurssitarjontaamme voit tutustua nettisivuillamme.

Koulumme oppilaskunta on ollut perinteisesti innokas ja aikaansaava. Laanilan lukiossa opiskelijat ja opettajat kehittävät koulua yhdessä. Tervetuloa mukaan Laanilan henkeen!

”Panosta laatuun, valitse Laanila.” (Antti 18)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s