JOULUINEN TERVEHDYS

”Joulu saapuu portin luo, kolkuttaa ja pyytää: Laske lapsi, sisään mun, täällä kylmä hyytää. Taakkani mun raskas on, onhan joka talohon lahjat oivat mulla, saanhan luokses tulla? Oi saapuos, joulumme, oi!”

Tänään, vuoden pimeimpänä päivänä, alkaa opiskelijoiden ja opettajien joululoma. Syksyn 88 koulupäivää on hurahtanut nopeasti, vaikka niiden joukkoon on mahtunut myös hitaan harmaita ajanjaksoja.

Koulun elämässä on syksy toisensa perään paljon samanlaista, tuttua ja turvallista. Koko ajan tapahtuu kuitenkin pientä muutosta ja kehitystä. Uusia asioita, joista jotkut ovat ainutkertaisia ja jotkut hioutuvat hiljalleen osaksi koulun toimintakulttuuria. Täältä koulumme nettisivuilta saat pienen kurkistuksen, mitä kaikkea on tapahtunut.

Lämmin kiitos teille, opiskelijat, kun olette opiskelleet ahkerasti ja ideoineet koulumme kehittämistä. Lämmin kiitos teille, huoltajat, kun olette ponnistelleet kanssamme nuortenne tukemisessa kasvun ja oppimisen tiellä. Lämmin kiitos teille, yhteistyökumppanit, kun olette mahdollistaneet arjen sujumisen, juhlien järjestelyt ja uusien toimintamahdollisuuksien löytämisen. Lämmin kiitos teille, opettajat, kun olette jälleen laittaneet itsenne ja asiantuntemuksenne likoon hyvien oppimistulosten ja hyvinvoivan työyhteisön eteen.

Viime yönä kokoonnuimme perinteiseen jouluiseen juhlaamme Oulujoen kirkossa. Joulumusiikki, yhdessä lauletut joululaulut ja joulukuvaelma toivat joulumielen monelle meistä. Oli ilo nähdä myös teitä vanhempia ja entisiä opiskelijoitamme yhteisessä hetkessämme.

Toivon joulun iloa ja valoa jokaiseen kotiin! Joulusta alkaa kulkumme kohti valoa, kevättä.

”Saavun riemusanomin, kynttilöin ja kuusin, rauhan joka kotiin tuon, ystävyydet uusin. Missä köyhä värjöttää, hänkään nyt ei unhoon jää, yössä itkevälle päivä koittaa jälleen. Oi saapuos, joulumme, oi!”

Timo Kärkkäinen
rehtori

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s